Uppdaterat recensioner

Nu har jag använt Sterzo styrning i Zwift ett tag och har uppdaterat recensionen.

Jag har använt pulsbältet Wahoo Tickr ganska mycket nu och uppdaterat recensionen att även inkludera SkiErg.

Jag har använt kadenssensorn ett tag nu och har uppdaterat recensionen.

Var lite efter med uppdateringarna av dagens träning men är nu ikapp. Den mesta träningen finns i telefonen med SkiErg, Zwift, iPhone aktivitet.

Fick ett bakslag med foten under helgen och tappade ångan lite. Foten är lite småsur så jag satsar på att sitta och jobba idag. Ska träna på lunchen med sådant som inte anstränger foten. Och i eftermiddag på det stora passet ska jag antingen cykla eller köra stakmaskin eller köra flera 10-min pass.
Borde promenera ute i dagsljus men får se hur jag gör.

Team Fakta