Träffat Ingalill

Idag har jag jobbat på mitt system. Trägen vinner förhoppningsvis till slut. Snart nio års utveckling. Jag har testat mitt system på olika mobiltelefoner med olika webbläsare och skrivit upp alla skavanker jag hittat.

Vi hämtade Ingalill och åkte och handlade. Normalt brukar Ingalill och Ulla göra det på en vardag men nu var jag med. Jag växlade in alla små vinster vi fått på lotter och julkalenderlotter och köpte ett par bingolotter till nyår. Jag har spelat bingo säkert tre gånger tidigare under 25 år. Tänkte försöka en fjärde gång på nyår. Jag handlade på Ö&B medan Ulla och Ingalill handlade på Prisextra. Vi åkte till Ingalill och fikade.

Väl hemma fick vi leverans från Mathem, från Apotea, och en tjej lånade en av termosarna för Årets sista långpass som går den 30e december.
Det blev ostkaka och TV. Imorgon ska vi träna båda två men var för sig.