🏃 Om Team Fakta

Team Fakta Àr ingen traditionell löparklubb. Vi Àr snarare en löst sammansatt intressegrupp som gillar att springa.

OsloMarathon1990En traditionell klubb har en medlemslista, styrelse och stadgar, en redovisning och ibland Àven en anslutning till en centralorganisation som till exempel SFIF eller IUA. Team Fakta har inget sÄdant, vi vÀrnar om total frihet. Det blir bara trÄkigt nÀr pengar och regler Àr inblandade.

I grunden Àr vi helt enkelt glada löpare som springer för att det Àr roligt att springa. LöparglÀdjen Àr det som styr vad vi hittar pÄ. Det ska inte finnas nÄgra krav eller Ätaganden.

Vad gör Team Fakta?

Vi ordnade tidigare gemensamma lÄnglöpningar nÄgra gÄnger om Äret. Den som ville vara med och springa kom dit, sÄ enkelt var det.

20060909-113950-Hemsidan

PÄ hemsidan skriver jag om tips och rÄd, men Àven mina personliga Äsikter i olika frÄgor. Ibland spÄrar det ut och ibland kan tipsen kÀnnas extrema. Du kan ha en helt annan Äsikt och dÄ Àr jag intresserad av ett e-post frÄn dig. Till exempel anser jag att Foppa-tofflor Àr de bÀsta tÀvlingsskorna pÄ asfalt och grusvÀg. Och att Coca cola Àr den bÀsta sportdrycken.

Jag vill alltid hÄlla en positiv ton och undviker att skriva om trÄkiga saker.
Det mesta som hÀnder och Àr kul inom Marathon/Ultra i Sverige lÀr Àven dyka upp pÄ hemsidan eftersom jag bevakar detta extra noga. Vi skriver Àven artiklar och publicerar dem med bilder
Hemsida: teamfakta.se.se

Vi ses och hörs,
Ulla & Peter

Hur började det?

20080622-163222-malbildenFakta bokbinderi AB startade TeamFakta Är 1988 som ett friskvÄrdsprojekt bland de anstÀllda.

Efter att jobbet slutat kl 15.45 samlades vi för gemensam trÀning. Det kunde bli Pripprundan, Stora B och W eller en tur till Ursvik och Ursviksfemman eller Ursvikstian.
Ibland sprang vi Àven TvÄ sjöar.

TÀvlade gjorde vi ocksÄ tillsammans. Det blev tÀvlingar som Stockholm marathon, Runrundan, TvÄ sjöar runt, HÀsselbyloppet, Stockholmsloppet, Solnapulsen, Olympic day run, DjurgÄrdsrundan, Tunnelloppet och mÄnga fler.
20070826-121410-Ulla-och-AnLagtÀvlingen Bellmanstafetten och Svenska Dagbladsstafetten var vi ocksÄ med pÄ.

Team Fakta