Förkylt x 2

I dag vaknade Peter med myrkryp bakom näsan. Så när jag beslöt att inte gå till start på maran utan byta ner mig till halvmaran gång tyckte han att det lät som en bättre idé för oss båda två. Sagt och gjort, så nu ska vi gå och ha fotosafari i stället. Då får vi i alla fall vara med och ändå inte riskera hälsan. När jag var på vårdcentralen tittade läkaren strängt på mig och ruskade på huvudet. Hon gillade helt klart inte tanken på att jag skulle springa någonting. Har fortfarande feber fast den har lugnat sig, hostan däremot är i sitt esse.

När vi ändå var i farten så stök vi oss från Örebro Svampenmaran. Peter´s fot kommer inte att må bra av att springa runt, runt så han tänkte inte start. Om jag skulle springa så får Peter gå i Örebro och dra för han kan inte sitta uppe i vattentornet hela tiden, det gillar inte restaurangen. Dom vill att matkunderna får plats. Så vi firar valborg nere på backen i stället. Vi får ladda om och ta nya träningstag till i maj och Tyskland. Ett steg bak för att kunna ta två steg framåt.

Team Fakta