Svettig helg

I fredags tränade jag på gymmet på morgonen i nästan en timma. Det var primärt tänj av benen och ryggen för att bli smidigare. Åkte sedan till företagshälsovården och fick årets influensavaccin. Promenerade till jobbet. Jobbade hela dagen och plockade med mig lite kläder hem i tre väskor. Natten till lördag blev svettig.

I lördags gick vi runt Edsviken. Eller jag i alla fall medurs från Sjöberg, paus OK Bergshamra och avslut i Sollentuna C där vi åt lunch. Min rygg var stel och eländig. Vi åkte buss sista biten. 17,2 Km 3.34.21 tim. Resten av dagen programmerade jag hemma. Natten till söndag blev svettig.

I söndags var Ulla och Ingalill och handlade medan jag fortsatte programmera. På kvällen när vi skjutsat hem Ingalill gick Ulla och jag på asiatisk buffé i Solna centrum. Vi tänkte spela Pokemon men blev hungriga istället. Natten till måndag blev svettig och jag sov dåligt.

Idag måndag jag har åkt moppe till och från jobbet. Det är häftigt att glida fram på moped. jag tankade den också, började bli tomt i tanken. 32 kronor. blev det. Jag har jobbat med Emarsys idag och synkat kontakter mm. Haft det årliga utvecklingssamtalet och lite andra möten. Var väldigt seg i morse på grund av sömnbristen.

Team Fakta