Pokemon idag med

Idag har Ulla och jag gjort en längre runda med Pokemon GO. Vi började med att åka in till Medborgarplatsen och vandrade til Katarina kyrka, Fatbursparken, Sushi på Ringvägen. Från Ringvägen ned till höger vid Gränsgatan ligger ett koloniområde mitt i staden. Där fanns många fina Pokemons. Vi vandrade genom och kom till en ”Odling på spåret”. Där de odlade blommor och grönsaker i lådor direkt på ett nedlagt tågspår.
Tågspåret fortsätter mot Hammarby sjöstad men vi lirkade oss upp från spåret bakom Eriksdalsbadet. Vandrade Bohusgatan förbi Frans Schartaus gymnasium till Blecktornsparken – ännu en plats som jag aldrig besökt tidigare. Här finns riktiga djur, inte bara Pokemons.
Passerade Orionteatern, in i Vitabergsparken där Karl Anton hade sina sommarprogram i TV. Över allt möter vi Pokemon GO-spelare.

Vi tar oss upp till Sofia Kyrka, rundar den och några spelare. Vi letar upp de gamla kvartershusen som sparats. Gamla trähus med tomter där de odlar och samtidigt har utsikt över Ålandsbåtarna och vattnet. Det är vackert här.
Vi tar oss ned till kajen och skördar Pokemons i horder, riktigt bra utdelning där. Fortsätter till Gamla stan.
Totalt idag blev det 16,3 Km 5.36 timmar.

Team Fakta