Fragmenterad dag

Nu när jag tänker tillbaka på dagen så var den ganska fragmenterad. Det börjar sakteliga gå tillbaka till gamla hjulspår. Jag får vara vaksam.

Tog bussen i morse till Danderyds sjukhus och T-banan till Gamla stan. Gick från Gamla stan till Norr Mälarstrand där jag jobbar. Det var företagsfrukost med information. Sedan förberedde jag ett möte som blev inställt, jobbade på att få ut koden som jag ändrade igår, testade att saker fungerade, kommunicerade en hel del med att svara på frågor. Ett till möte och en demo innan jag packade ihop för dagen och drog på mig trikåerna för att förvandlas till löpare.

Kom iväg bra och sprang genom Stockholm från Norr Mälarstrand, Barnhusbron, Tegnerlunden, Sveavägen, Universitetet, Bergshamra, Mörby centrum och vänster hem till Sjöberg. Det var mörkt och lagom varmt ute. 14,6 Km 1.28.21 tim. (6.03 min/Km) Det var 7 min snabbare än förra gången men med samma ansträngning.

Team Fakta