Jobbat hemma och cyklat

Jag jobbade hemma idag. Det var full fart på kommunikationen. Förfrågningar från tre projekt samtidigt. Jag försökte lösa en kritisk grej med priser på en livesite samtidigt som jag blir ryckt och störd hela tiden. Händerna började darra. Jag sa nej till allt och alla, stängde av alla kommunikationsvägar och fokuserade på en enda uppgift tills den var löst. Lite senare fick jag gå och lägga mig 15 min för att vara fräsch inför ett möte. Det är inga problem för mig att tänka ut avancerade lösningar och se till att ta dem i mål. Däremot är det ett rent helvete att hela tiden bli avbruten.

Efter jobbet fick Ulla upp mig på motionscykeln. Jag började titta på en film med Tom Hanks – Captain Phillips. Men jag fick stänga av. Blev så satans skitförbannad. Tittade på TV istället. Minns inte vad det var. Gjorde 70 minuter 37,0 Km. Så summerat på dagen blev det 12 timmar stillasittande och 1 timma sittande på motionscykeln. Det kan omöjligt vara bra att sitta still så här mycket.

Ulla fixade potatismos och fiskgratäng gjord på abborre. Sagolikt gott. Vi kollade TV tablån och satt sedan kvar framför datorerna. Jag har lagt fram kläder för att överleva mopedfärden imorgon. Det ska bli kallt. Kanske får jag se lite dagsljus imorgon bitti. Det var ett tag sedan sist.

Team Fakta