Promenerat och jobbat

Jag följde med Ulla till hennes jobb i morse och promenerade från Bromma till Norr mälarstrand. Hade min Finisher 2018 marathontröja på mig och kortbyxor. Klockan är 5.45 men det är varmt ute.
6,4 Km 1.04.33 tim. På Norr mälarstrand möter jag en löpare som också har en finishertröja på sig – vi gör high five. Jag blir inspirerad och springer 150 meter. Styrkan är där men uthålligheten finns inte.

Det blev ostkaka till både frukost och lunch. Det har jag inget emot. Det blev lite kulturkrock när jag hällde mjölk på ostkakan. Tydligen har inte alla mjölk och äppelmos på ostkakan.
Jag har jobbat med att lösa ett par problem för en kund men kört fast på ena. Varvat med att förbereda ett planeringsmöte imorgon. jag och projektledaren har skapat 101 ärenden i Jira. Uppgifter som är delproblem i projektet.

Åkte T-bana och buss hem. Är inte riktigt uppvätskad än.

Ulla har hämtat kaninen Emil från syrran Ingalill. Ingalill ska få nya fönster och vill inte att nyfikna Emil ska undersöka undersidan på någon sko. Vi har honom tills jobbet är gjort.
Emil är i köket. Det rummet är kaninerna Abby-Marie och Jobis sovrum, matrum och toarum. De har en toa i zoo-rummet också men av gammal tradition så går man i köket. Men de är som tur är i första hand rumsrena så de använder lådan i zoo-rummet. De har fått in sin mat också och de kommer att få sova i zoo-rummet och hallen.

Vi har ett galler mellan köket och hallen. De nosar på varandra och är mycket intresserade. Det skulle vara toppen om de kunde umgås men två kaninhannar kan vara synnerligen elaka och farliga mot varandra, så det är bäst att de är separerade. Emil har ett eget rum hos Ingalill. Han hoppar på stolar, bord och fönsterbrädor som värsta Tarzan. Nu när han är hos oss så kan han få ännu större yta. Vi har kaninsäkrat hela hemmet. Han fick vara i sovrum/balkong ett tag och det var spännande.

Vi har fortsatt att titta på vår TV-serie J.A.G. Det är spännande och lagom ansträngande i värmen med sura ben.

Team Fakta