Jobb och nationaldag

Igår den 5e åkte jag elmoppe till jobbet och hem. Det är fasligt kul att åka den lilla scootern. Glida fram ljudlöst utan utsläpp på en tanig 16 Kg tung scooter. Den är så anspråkslös att jag mött tre människor som velat ha en lika dan.

Jobbade igår med ett nytt projekt. Vi har passerat förstudien, offerten, och igår hade vi ett rekordlångt detaljmöte där vi grävde i nästan 100 beskrivningar av arbetsuppgifter. Det är oerhärt viktigt att beställare och leverantör är samspelta. Vi fick ihop ett oerhört produktivt möte. Redan efter sju timmar hade vi fått ihop alla detaljer i det här ganska stora projektet.
Nu kan jag inte jobba mer med det här projektet förrän jag fixat ett annat projekt emellan, men det gör absolut ingenting eftersom jag vet att vi är klara med planeringen och att alla stenar har vänts på. Jag kan därmed gå in i nästa projekt till fullo.

Natten till idag var besvärlig. vattenledningarna hade ont i magen och det tutade som en båt var 8-9e minut i 1-3 sekunder.
Ska skriva till föreningen. Så har det varit i några månader men med kanske några få gånger om dygnet.

Sedan tidigare har vi i många år det skrikande ljudet när någon tappar vatten för snabbt, men det är skrik. Numera har vi även tutandet.
När det inte tutar så finns en rostig vindflöjel på gården att lyssna till om man inte kan sova.

Idag är det nationaldagen den 6e juni. Jag har programmerat, Ulla och Ingalill har handlat. Ulla fick en ny stekpanna.
Ingalill var här hos oss och fick se hur hennes kanin Emil har det. Vi passade på att klippa klorna på honom.
Emil fick komma hem idag med Ingalill. Då kan vi ha våra kaniner i köket som vanligt, då kan de inte störa oss när det joggar runt på natten.

Jag har sett en förtjusande film idag: Whisky Galore!! Se den.

Team Fakta