Söndagspromenad.

I dag har vi haft en gådag. Vi brukar ta det lite då och då och i dag var solen oemotståndlig. Så vid tiotiden gav vi oss i väg, det skulle bli en runda till syrran som bor i Hagalund och sedan hem igen. Hon hade lovat att ha risgrynsgröten klar när vi kom. Vi gick till Mörby fast en liten omväg på småvägarna. Sedan till Bergshamra, det var där som Kristina badade i fontänen i somras för att svalka sig i värmen. Det problemet hade vi inte i dag, det blåste lite kallt men vi var påpälsade så vi vart rejält varma. Över Hagaparken, dock utan att hälsa på hos Viktoria o Daniel, vi hade inte riktigt tid, gröten kunde kallna. Vi tog vägen över Solna centrum för att inhandla en tulpanbukett till syrran. Jag älskar tulpaner på köksbordet, dom ger en hälsning om att snart blommar dom i trädgården rabatter.

Väl hos syrran smakade gröten manna, en kopp kaffe satt inte heller fel. Peter satte sig att vila både ben och öron medan vi pratade och kliade på Buster. Sedan var det dax att börja återfärden hem. Nu hade det blivit mörkt. En man frågade var vi hade köpt våra blinkande reflexer, dom syntes så bra att han villa ha tag på lika dana.

Allt som allt blev det 27,7 km på tiden 5 tim 26 min. En nätt liten söndagspromenad.

Team Fakta