Träning

Nu har vi gjort första rehabpasset. Jag för min vrist och Ulla för att peppa mig. Nu har jag lite träningsvärk. Jag ska köra varje dag. Det blir ett nytt pass idag. 

Idag träffade jag Mikael. Min uppgift är att vara mentor och lära honom allt han inte kan om ehandel, mjukvaruprojekt och mycket annat. Jag tror jag kommer att lära mig en hel del av det. Vi pratade ett par timmar idag och ska köra igång på måndag med ett nytt projekt. Kan vara kul att vara med från början i planeringen. 

Ulla har kommit igång bra med träningen efter Stockholm. Hon har redan sprungit distans, gått länge och gjort backintervaller.  Nya skorna verkar ha lindrat en av skavankerna. Så det ser bra ut med träningen. 

Jag har gjort en övning idag stående på ett ben böjt knä stå lull och skriva kod med fingertopparna. Är trött i vristerna nu och mycket trött i vänstervristen. Men det känns toppen i foten. 

Jag har jobbat vidare med min passdatabas och ska snart få fram lite statistik över löpningen. 

Fredag!

Team Fakta