Passdatabasen

Vi har promenerat idag och spelat Pokemon GO. Vi gick en omväg till Sollentuna simhall och köpte Naturpasset över Rösjön – Edsberg. Vi ska ut i skogen och leta efter kontroller. Orientering alltså.
Kristina är erfaren i skogen, jag är en faren i skogen, och Ulla är en fara i skogen. Vi får hålla ihop och lyssna på vad Kristina säger.
Det blev 9,7 Km på 2.02.19 tim. Inga nya Pokemon men det var en Ditto-dag idag, en speciell typ av Pokemon.

Nu är min passdatabas uppdaterad. Det har den inte varit på många år. Jag kan nu ställa frågor till den.

Antal marathon 94 st – Allmänt utlysta lopp som är 42195 meter.
Antal ultralopp 48 st – Tävlingar som är längre än marathon. Beroende av hur man räknar Balaton, som 4 ultror med respektive resultatlista, eller som ett lopp på 4 dagar där resultaten slås ihop. Då blir det annars 39 ultror.
Antal ultraträningar 49 st – Löpturer på träning som blivit längre än en marathon.
Antal halvmaror 39 st – Allmänt utlysta lopp som är 21097 meter.
Antal träningspass: 3936 st.
Antal tävlingar totalt: 285 st.

Jag har totalt skrivit in löpning, backe, intervall, löpband och gång på totalt 41165943 meter. Eller 4116 mil. Ett varv runt jorden är 4007 mil.
Jag har bara skrivit i träningsboken när jag har tränat. Jag har inte lagt in den dagliga ackumulerade sträckan på 6-10 Km som jag får ut av stegräknaren. Så gör jag.

Databasen sträcker sig från 1988 fram till igår. Dagens pass är inte med ännu 🙂

För den tekniske så har jag skrivit ett program i PHP som importerar en formaterad textfil in i en MySQL databas. Jag har ett PHP Rest-API som kan ställa frågor och göra urval.

Team Fakta