Tack för i dag.

Nu sitter jag och myser med en kopp kaffe och tänker på alla glada och underbara löpare jag har fått träffa i dag. Trotts att Kung Bore gjorde sitt bästa för att kyla av löparglädjen så gick han bet med besked. Att så många kom till start är helt tossigt, dessutom med sina bredast leenden. En del ärrade ringrävar andra lite mindre ärrade ringrävar, men alla gjorde ett toppeninsats i dag. Flera satte pers i längd, i -8 grader, man kan bara buga och gratta.

Tack Annica för ditt stöd, både handgripligen och moraliskt, utan dig hade det varit svårare att genomföra. Nu är det ett år till nästa gång, undrar vad vi får för väder då. Hoppas dina tår har tinat.

Peter har inte kommit hem än så hans historia får komma senare.

Men jag önskar er alla en god fortsättning.

Team Fakta