Fixarhelg

Igår barnsäkrade jag sovrummet så kaninen Jobi ska kunna vara där också. Han är rumsren.
Fixade bort elkablar och drog om el. Passade på att dra el till taket ovanför löpbandet så det går att ha TVn, Chromecast och två diodlampor. Byggde en kåpa med magnetlås för att gömma eluttag. Hann inte fixa ordning löpbandet denna helg.

Jobi gillade att komma in i rummet och har spenderat mycket tid där i solen under dagen idag.
I natt var han inte lika mysig, han sprang runt och försökte komma ut på balkongen, rusade runt och gjorde rivstarter. Han får vara i köket på arbetsdagskvällarna så kan vi testa att ha honom ute på helgnätterna. På dagarna springer han fritt.

Vi har tittat på vilka lopp vi ska springa under 2017. Jag har anmält mig till Nya Ursvik Ultra 45 Km och skrivit upp SUM i höst. Funderar även på Jättelångt. Jag har inget emot terräng men har heller ingen vurm för det. Helst vill jag springa långa asfaltslopp men det är magert med det så då får man hålla till godo med spenatlöpning.

Funderar även på vad som ska bli kronjuvelen under året. Tittat på två långa tidslopp men är lite sugen på att hitta på ett eget äventyr i sommar på semestern.

Idag har jag satt upp en lampa över marsvinen. Det ska bli en på andra sidan också men då måste jag slagborra och då evakuera småttingarna först så de inte blir stressade. Lite mer logistiskt jobb.
Har även testat ett LED-lysrör för första gången. Man måste kolla så inte armaturen är seriekopplad ifall den har två lysrör. Det fungerade jättebra och jag kommer att byta till LED i alla lysrören vartefter.

Det är många punkter kvar på helgens lista. Men det blev i alla fall en del fixat.

Team Fakta