Göteborgsvarvets mässa

Idag har vi shoppat loss på nummerlappsmässan. Jag hittade en massa billiga tights, massor av GoCoCo-strumpor och mer tights. Men när det gäller skor så vägrar jag att betala de priserna. Ett par bra skor ska max kosta 600 kr. Jag har haft skor för 1800 kr tidigare och de var lika döa efter 6 månader som vilken billig sko som helst.

Pratade med de jag känner på SpringTime, Garmin och Marathonkansliet.
Lärde mig lite mer om hur Garmin Fenix fungerar. Den är nog jättebra men det är en inlärningströskel. Jag kommer att skriva mer detaljer om den vartefter jag lär mig.

Pratade med Nordan om banan för Stockholm Ultra. Det kommer att bli en åtgärd mot rullgruset under tävlingsdagen. Och så hade vi tydligen testat fel bana för det finns knappt några backar på banan. Men jag tror snarare att vi har olika definition av vad som är en backe.

Eftersom det inte gick att få tag i någon ryggsäck på mässan så gick vi till Naturkompaniet och köpte varsin rygga. Nu fanns två jättesnygga ryggor kvar och vi köpte dem. Jag ska testa min rygga imorgon. Har aldrig tidigare använt en camelback och lyckades få en flisa att lossna från framtanden.

Imorgon startar jag 90 minuter före Ulla och Annica och är följdaktligen nästan i mål när de startar. Efter dem startar ytterligare tio grupper. Hm, vad ska jag göra medan jag väntar på att de ska komma i mål 🙂

Team Fakta