Nähä, inget spring.

I morgon skulle vi ha åkt till Karlstad och kört 6h. Men för mig blir det inget springande. I morse klockan fyra ringde telefonen, det var Ingalill som måste in till Danderyd. Hon hade fått grymt ont i magen. Erfarenheten sa att det var tarmvreden som hade kommit igen. Jo, det visade sig nio timmar senare att det stämde och hon måste läggas in. Så vi fick åka och hämta Nisse, hennes kanin. Peter kommer att åka med Kristina och Pernilla men jag stannar hemma. Jag skulle inte kunna samla tankarna och ha någon glädje av att åka. Bara gå och vakta på telefonen. Visst, jag kan inte göra så mycket och hon är under läkarvård men jag vill kunna åka dit och titta till henne. Skulle det bli något oförutsett så vill jag komma dit fort och snabbt. Efter tolv timmar på akuten är jag ganska trött så nu ska det bli skönt att sitta framför TV´n och vicka på tårna.

Team Fakta