Kalas.

I dag har vi varit på födelsedagskalas. Det satt fint med både tårta och kakor, men det får vi sota för i morgon. Vi ska till gymmet och köra en stund. Peter har lite känningar i vaden sedan förra söndagen så han ska inte ta i så hårt den här gången. Jag är fortfarande lite snorig och ska bara dra igång motorerna lite försiktigt. Hoppas på att inte tappa för mycket av det jag byggde upp innan förkylningen.

Jag har fått årets första Amaryllis, den är bara en stor knopp ännu men den växer fort. Det är en härlig blomstertid som kommer nu. Amaryllis, hyacinter och tulpaner alla julens blommor som lyser upp köksfönstret. Jag brukar frossa i hyacinter när dom kommer, den doften är så härlig. Tänk när man öppnar ytterdörren och lukten av gran och hyacint kommer emot en. Hemtrevligt!

Team Fakta