Ulla sjuk

Ulla är förkyld. Natten till lördag vaknade hon med ont i halsen. Riktigt dålig blev hon inte förrän natten till idag måndag. Hon får stanna hemma.

Jag har jobbat med en mjuk blockering av ej publicerade handelsplatser. Vi vill kunna släppa in oss själva för att testa av alla tjänster, samtidigt som vi blockerar alla andra användare. Tjänsterna måste också kunna komma in. Normalt gör man en hård blockering och kontrollerar exakt vad som ska blockeras, testar och testar tills alla tjänster får komma in. Med den mjuka blockeringen blockerar jag bara vanliga kunder, det ger betydligt mindre med konfigurering och är ett snabbare sätt.

På eftermiddagen sprang jag från jobbet vid Norr Mälarstrand till Danderyds sjukhus. 8,2Km 52.16 min. Jag känner mig otränad men det var kul. Tog bussen sista biten.

Team Fakta