Ny vecka

Det var översvämning vid Gamla stans utgång mot vattnet så jag fick ta en annan utgång. Det blåste hårt på bron mellan Riddarholmen och Stadshuset men inte så hårt som på Island där det gick att luta sig mot vinden. De första timmarna på jobbet kände jag mig snurrig och ostadig men det blev bättre. Har jobbat med att dokumentera ett projekt och blottlägga alla oklara detaljer som vi måste få svar på. Det är alltid bökigt när taket byggs först med gissade mått, och ritningen skapas sist.

När jag kom hem hade Ulla helt klart varit hemma så jag bredde ett par leverpastejmackor, kollade TV och väntade på att Ulla skulle komma hem från träningen. Efter ett tag står hon där, hon hade suttit på motionscykeln i rummet bredvid. Det blev 40 minuter motionscykel.

På söndag börjar långpassen. Det ska bli spännande. Vi kommer att springa 18 Km i 5.20 min/km. Det kommer inte att bereda några problem för mig (jag tror alltid så). Mina långpass (de få jag gör) brukar vara i ett lugnare tempo. Jag tror att det ger utdelning att springa snabbare och oftare. Men det är en hel spännande träningsvecka fram till söndag. Jag ska försöka ta mig i örat och masa mig ut på åtminstånde ett backe/intervall-pass så det inte blir ännu en distansvecka.

Team Fakta