Köket är så stort så stort.

Vi var lite sega i morse, det blev senare än vanligt. Det är ingen idé att lägga sig före tolv, man vaknar ändå av fyrverkerierna. Några som inte var sega var våra små damer. Dom fick för första gången pröva på att vara lösa på köksgolvet. Först var det läskigt så det var säkrast att ta betäckning i buren. Men efter en stund segrade nyfikenheten över rädslan. Sedan var det bara spännande och jättekul att springa runt på så stora ytor. Men attan vad det var jobbigt, dom vart så trötta att dom somnade sittande mitt i buren.

Mitt på dagen var vi ute och gick. Det blev en runda runt här i Sollentuna, sammantaget blev det 10 km på 1.56 timmar. Skönt att kunna utnyttja dagsljuset, det blir lite dåligt med det när man jobbar. Då är man mest som en mullvad, går när det är mörkt och kommer hem när det är lika svart.

I morgon är det arbetsdag för Peter. Fast han jobbar hemma, både torsdag och fredag. Många har tagit ledigt så det lär inte vara någon på hans jobb. Då kan det vara skönt att slippa resvägen.

Team Fakta