Lugnt

Det var lugnt igår och idag på jobbet. Jag har att göra men det är sådant som skulle kunnat vänta. Efter lunch fick jag en uppgift att göra en modul till Magento 1. De senaste 16 månaderna har jag bara jobbat med Magento 2. Men det ska nog gå att få ihop en (sista?) modul i Magento 1 också.

Är fortsatt täppt och hostar ibland, men jag hoppas att jag blir gradvis bättre även om jag inte märker det. Har gått 2 x 2Km idag på väg till och från jobbet. Det byggs på Riddarholmen så det blir lite längre än normalt. Jag har även stått och jobbat 5 timmar idag. Benen är stela och senor drar ihop sig så det behövs verkligen ett uppvärmningspass med tänjning. Den spänningshuvudvärk jag drogs med så länge innan jag blev förkyld har inte kommit tillbaka (än). Jag tillåter den inte att få fäste igen.

Ulla har cyklat idag. Första gången på länge. 30 minuter och det gick ganska bra men hon tog det lugn för att inte få något bakslag. Skönt att vara tillbaka. Bra jobbat.

Team Fakta