Mycket kul idag

Började dagen med en värktablett och ett stort glas chokladmjölk. Nacken värker, näsan kliar och det är väldigt varmt här inne. Men det kunde varit värre – jag hade kunnat vara förkyld. Givetvis blev det även en frukost med gröt lite senare.

Idag händer många kul grejer.

I Ungern startar idag Balaton ultramarathon. Löpning 195 Km runt Balatonsjön uppdelat på fyra dagar. Där finns svensk representation. Det är en välordnad och kul tävling.

Idag paddlar Carina och Kristina i mål på sin fem veckor långa paddling mellan Stockholms Stadshus till Göteborg och Svenska mässan. De är i mål kl 12.00 idag. Är du i närheten så kolla in målgången. De har också föredrag inplanerade hörde jag på radion i morse.

Jag har fraktat en massa kläder till jobbet. Det började sina i lagren. Passade bra att ta en vilodag när kroppen inte är på topp, lagren är tomma och underlaget är snömodd.

Idag ska jag jobba med att ta hand om den respons jag fått från teamets testare. Det är bara två dagar kvar av arbetsperioden och alla saker i planeringen bör då vara klara.

Det blev en annorlunda engelskaträning igår. Klockan var mycket och vi hade saker att göra men vi pratade hela tiden med varandra på engelska. Jag ser att Ulla nu vågar spontanprata och hittar ord som passar in. Det här var en bra övning och vi ska prata mer så språket kommer naturligt.

Team Fakta