Tillbaka i arbete

Ulla arbetade sin första dag idag på nya jobbet. Mängder att lära sig. Hon har bara sovit tre timmar i natt eftersom hon funderat på saker som restider, få ihop träningen, mat på jobbet och hemma, hur hon ska lära sig maskinen så snabbt som möjligt, och restider…

Jag har jobbat med att utreda varför en produkt har fel pris i Finland genom att greppa tusentals xml filer på olika sätt.
Jag har också jobbat med att svara på inlägg, kommentarer, epost, frågor, meddelanden, tilltal.
Det var segt att hosta och snyta sig på jobbet, fick ta en värktablett.

Vi åt sushi idag. Ulla ville ha en 15 bitars, hon var vrålhungrig. Jag tog en vegetarisk sushi.
Vegetariskt och vegankost låter lockande för mig. Det är flera olika källor som har påverkat mig och jag har precis börjat tänka i de banorna. Jag tänker påbörja den resan trots att jag inte kommer att få någon assistans från Ulla.

Team Fakta