Måndagslöpning

Imorgon bygger vi vidare
Imorgon bygger vi vidare

Det blev en jogg till jobbet i morse. Jag fick stanna innan 1Km för att tänja ut mina stela ben innan det gick att jogga vidare. Det var skönt att börja dagen med 9,5 Km 1.01.23 tim.

Det är lika få på jobbet den här veckan också. Vi var två stycken på sprintplaneringsmötet idag. Jag fick se statistik från förra veckan och hade då fakturerat 33 timmar av de 37 tim jag jobbat. Så länge jag levererar mer än de räknat med och har timmar på min hög så tar jag mig friheter. Idag jobbade jag 7 timmar och stack sedan ut och sprang.

Jag borde kanske ha åkt hem men så här dagarna före ett långlopp har jag en släng av bacillskräck och vill inte åka host- och nys-expressen hem. Enklast är att jogga hem också.
Det blev lite mer fart hemåt. Jag började lugnt och fick stanna för att tänja ut ena låret men sedan blev det avslappnad löpning med lite mer fart. 9,5 Km 49.22 min.

Vi gjorde klart golvet på den trätrall vi bygger. Ulla, Ingalill och jag jobbade tillsammans medan Buster satt mitt i och övervakade, i alla fall tills det kom två droppar regn, då gick han in under tak. Han gillar inte att bli blöt och går inte ens i vått gräs om han kan undvika det. Snö däremot är toppen.

Jag har anmält oss till Tallin marathon. Vi har sedan tidigare fixat resten av resan. Det är en mara jag ser fram emot. Ska se om vi kan besöka kontoret i Tallin medan vi är där.

Team Fakta