Ute ur dimman

Idag sprang jag till jobbet. Vet inte hur långt men det tog 1.27.30 tim på ca 6 min/km. GPSen ville inte starta och MP3an filtrerade alla basljud så jag bara sprang utan dem.
Båda fotlederna hörde av sig i början men jag bestämde mig för att slappna av och springa normalt. Känningarna försvann efter ett tag.
Det var ett bra pass tills trafikolyckan inträffade. Ett rådjur blev överkörd över hela baken av en bil och slungades sedan upp i luften. Stackars djur.

Dagen har varit lugn, eller rättare sagt jag har varit lugn och metodisk. Plötsligt var det lunch och plötsligt var dagen slut.
Jag bestämde mig i morse att springa hem och jag fegade inte ur, men det blev en kamp i slutet. Kom hem på 1.39 tim.
Var tungt packad med datorn i ryggsäcken men tänkte inte låta den få avgöra om jag ska springa eller inte.

Nu är jag trött i benen och önskar jag låg och sov. Det var skönt att få reda på vilken nivå jag klarar just nu.

Vi har tittat på elpriser och ska byta till Sollentuna el. Ulla har tittat på grönsakspriser. Våra småttingar äter grönsaker för 60 kr/dag. Verkar som Ulla hittat samma produkter för 45 kr/dag på City gross. På sommaren äter de mycket gräs och bark, samtidigt som grönsaker är billigare. Jag har även kollat upp telefonerna. Det får bli Hallon när det är dags att byta i oktober, men tills dess ska i alla fall fakturaavgifterna bort på Halebop.

Team Fakta