Teamet tillbaka

Idag var första arbetsdagen sedan före jul för mitt team. Skönt att allt är tillbaka i normala spår nu.

Igår somnade vi redan kl 20 för att vara utvilade kl 5 i morse. Ulla skulle jobba och då åkte jag också till jobbet. Fick tre timmar effektivt pluggande på Magento Layout.

På lunchen gick jag till frisören och efter jobbet gick jag till massören. Baksida lår är så illa. När jag för några år sedan hade problem med musklerna så var det Stockholm Physique som fixade det. Jag bokade en tid i morse och fick komma samma dag.

Nu låter det som att jag fick ett problem och genast vidtog åtgärder, så var det inte. Jag har haft problem i månader och det känns när jag springer. Har försökt tänja men rår inte på muskeln. Till slut blev så illa att jag nämnde det för Ulla. Ulla såg till att jag fick en idé om att komma iväg till massören.

Nu är det toppen. Jag trodde det bara var baksida lår som krånglade men det hade dragit med sig både sätesmuskel och vaden på höger sida. Jag är nästan gråtfärdig, det är så underbart att få bort smärtan och få tillbaka spänsten. Kunde nu studsa uppför trapporna precis som förr.

Tack Stockholm Physique! (Och Ulla)

Team Fakta