Träningsdag

Det blev 13,0 Km löpning 1.23 tim imorse. Jag åkte till jobbet och böt om, sprang sedan motsols runt söder och tillbaka till Zinkensdamm.

Idag har jag jobbat med bilder från Adobe Scene 7, Nyhetsbrevsprenumerationer i Klarna checkout, lagt upp nya ärenden, varit stöd på möte, demonstrerat nya funktioner för kunden, haft utvecklingsamtal, och mycket annat. Det är full fart på jobbet men ändå finns ro att fokusera på problemlösning. Jag stormtrivs.

Inte för att skryta alltså 😉 men jag hade faktiskt blodpudding i matlådan idag. Med riven morot, vitkål och lingonsylt. Det som är exklusiv mat för mig är skräp för Ulla. Hon hade istället gröt i matlådan.

Och så har vi varit nyttiga. Vi har bytt fonddepåleverantör och utökat sparandet där. Vi har stoppat det fördelaktiga pensionssparandet lagom till nyår då reglerna för bruttoavdrag nästan slopas. Ulla har öga för placeringar. Hon är både intresserad och aktiv. Ullas favoritprogram på TV är förstås Lyxfällan.

Vi har även svarat på utvärderingen av Tunnelloppet.
Nu ska jag träna mina reflexer i CS:GO, ett datorspel som äntligen kommit till Linux.

Team Fakta