Trött.

I dag var det en ”inte” dag. Jag har varit trött ända sedan i morse, gått i halvdvala på jobbet. Men träna skulle jag ju i alla fall. Skam den som ger dig…. eller hur det nu var. Jag borde kanske ha gett mig, med tanke på att benen inte ville vara med över huvud taget. Så efter fem kilometer sa fötter och ben att nu jäklar ger du dig innan vi gör uppror på riktigt.

Peter har jobbat hemma i dag, med någonting som var någonting om trackingscript. Inte vet jag vad det är men det låter som rena grekiskan, bara han vet så är det frid och fröjd. Så jag lägger huvudet på sned och säger – jaha, på det viset och försöker se ut som om jag är helt på det klara med vad han sysslar med.

Vi skulle ses på gymmet, jag kom med bil från jobbet och Peter sprang hemifrån.

När vi kom hem skulle vi handla nere i centrum och där ligger sushirestaurangen. Tänk så lägligt att bara smita in och få en talrik, bara så där. Nu står han och steker blodpudding till morgondagens matlåda, jag vägrar äta blodpudding. Det må vara hur nyttigt som helst.

Team Fakta