Weeping Willows

Idag efter jobbet kom Ulla till mitt jobb och vi vandrade till Gmla stan och åkte till Medis. Mötte Kristina och gick till en crepperia nära Götgatan. Det var supergott.

Sedan gick vi till Mosebacke och tittade på Weeping Willows. Vi väntade en timma och sedan var de 20 min sena dessutom. En dam stod och lutade sig mot mig. Jag flyttade mig och hon kom efter.

När väl konserten började så var ljudvolymen alldeles för hög. Det blev burkigt ljud. Både Ulla och jag fick fly efter 15-20 min. Vi satte oss bakom kiosken och lyssnade. Det var fortfarande burkigt men med lagom volym. Kristina var kvar framför scenen. Det var vackert och fint men inte vad jag brukar lyssna på.

Efter konserten sammanstrålade vi med Kristina och åkte till Solna C för att hämta bilen och köra hem Kristina innan vi åkte hem. Det var en kul utflykt.

Team Fakta