Städdag.

Vad med grejer man samlar på sig i alla gömmor. Alla dessa ”bra att ha grejor” som aldrig blir just det, utan blir hyllvärmare i det oändliga. Vi skulle bara röja på vinden och i källaren här på kollo. En två eller tre lass skulle räcka mer än nog, trodde vi innan vi började. Sedan blev det lite mer, sedan än mer och när vi gav upp för i dag var det efter fem vändor. Nu har vi så bra att vi har ÅVC i Bromma bara runt kröken så resvägen vart minimal. Men blöta blev vi för det var attan vad det regnade.

Peter har gjort en packlista för vad som ska med på/till Silverleden. Jag är mest nöjd med att jag inte ska springa, utan får utforska Hällefors i lugn och ro.

Syrran flyttade ut på kollo nu i helgen. Det verkar gå riktigt bra, visst är det lite bökigare än hemma men hon knåpar på. Problemet som blir svårast för henne är att rensa gångar och rabatterna. Att komma ner går ju bra det är värre att komma upp igen. Vi får ta till ättika som tar död på ogräset och sedan bara raka bort det.

Team Fakta