Dalhalla den här helgen med

20140712-183030Vi åkte till Falun idag för att besöka Dalhalla och se Malena Ernman, Lill Lindfors, Nils Landgren och många andra duktiga musiker. Vi stannade i Gävle för lite mat på det populära gatuköket innan vi fortsatte till Falun. Denna gång bor vi på hotell Falun.

Ulla som är nybliven sushiätare föreslog sushi. Falun har sushi lover, det är riktigt gott. Ulla komponerade sin egen variant. Vi handlade matsäck att äta innan showen och i pausen. Ulla hittade ett par fina träskor att ha på jobbet. Jag hittade ett par riktiga Crocs löparskor. Jag har ett par slitna original som hållit bra i flera år. Mönstret är borta, dags att investera i nya.

Vi är ganska utmattade sedan igår och slafar en stunde innan bussen kommer och kör oss till Dalhalla. Denna gång tar vi oss tid att titta vad som finns och Ulla hittar godissnören. Bra platser även denna gång. Lite kallare än sist. Skönt att vi är förberedda med kläder och varmt kaffe.

Det var underhållning i toppklass. Malena Ernman sjunger så bra och det går ofta att höra vad hon sjunger för text. Nils Landgren och Visa från Utanmyra är härlig. Älskaren med Lill Lindfors och förstås Operadöden är toppen. Jan Bengtson har jag inte hört spela förut. Han spelade på en liten tvärflöjt och det lät fantastiskt.

Nu är vi på bussen till Falun. Nöjda men trötta efter en lång dag.

Team Fakta