Fredagsmys

Idag har jag jobbat med ett estimat. Bara att reda ut vad som ska estimeras tog timmar. Jag hade någon annans mötesanteckningar att jobba efter. Det blev en jakt på information men jag fick ihop ett estimat till slut.

Har även jobbat lite med programmering. Åter igen har det kommit ännu bättre metoder för att granska dig och dina rörelser på nätet. Jag har förfinat en modul så den är förberedd inför nästa generationsskifte när det kommer ännu bättre metoder. Det är ingen slump att jag har tejpat för kameran i bildskärmen och surfar med Tor browser.

Vi har åkt runt och handlat förnödenheter nu på eftermiddagen och ätit god kantarellpasta vid Kvarnen.

Matilda låter som hon är snorig men ögonen och näsan ser bra ut. Hon äter och är aktiv som vanligt. Vi ska låta veterinären titta till henne innan det blir allvarligt.

Vi har tittat på del 4 och 5 idag av Svett & Etikett. Kalle är mycket underhållande. Idag testar han löpning och MMA.
Kolla på SVT Flow, där finns även andra intressanta dokumentärer.

Team Fakta