Långpass

Foto0388Började dagen med magövningarna, frukost och sedan iväg. Det står 30 Km på schemat.
Vi springer genom skogen till Åkeshov och vidare inne bland villorna till Nockebybron och där höger mot Hässelby.
Redan från start har Ulla problem med andningen och det håller i sig i fem Km innan det blir bättre  för varje Km.
Hon kör hårt i backarna i början trots att varje pulsslag  känns i huvudet. Vi  tar det lugnt i backarna. Det är bättre att komma fram än att vara tuff i några av de mängder av uppförslut som kom innan vi nådde  Hässelby.
Efter 13 Km ger vi upp backarna i Hässelby och tar Berghamnsvägen bort från Mälaren. Köper glass och går Sandviksvägen fram till platta och raka Lövstavägen.
Nu när vi siktar in oss på Brommaplan och cheeseburgare med cola, då går det plötsligt väldigt bra för Ulla att springa.
Foto0389
När Ulla vill understryka något viktigt så säger hon det på sitt modersmål – Hagalundssvenska.
-Jaenasfaltslöpare ingeannat!
Nu river hon av kilometrar i bra fart och vi närmar oss snabbt Brommaplan och maten. Väl där har vi gjort 22 Km. Skulle vara lockande att nöja sig och gå hem eftersom vi bor i närheten, men vi fortsätter efter maten att promenera mot Alvik. På Tranebergsbron börjar vi jogga. In vid Kristineberg och testar att springa vid de nya husen vid vattnet. Det har blivit mycket fint i det här området.
Vid Pampas mår jag dåligt. För mycket mat och jag mår illa. Vi går och joggar uppför Allébacken, Prippsbron mot Brommaplan och hem.
Det blev 34,0 Km på 4.53.19 tim.
Team Fakta