Helg – igen

Igår satt jag och svettades på motionscykeln. Det var toppen. Alla krämpor är mycket bättre idag. Motion är det bästa som finns.

Idag har jag programmerat. Det är ganska ovanligt nu för tiden. Programmering är orsaken till att jag har det här jobbet. Vi hade kurs idag hur man kodgranskar. Vi kör redan obligatorisk kodgranskning i de projekt jag är teknisk projektledare för.

Har börjat hosta och hacka. Känns som något skräp i näsa och högt upp i svalget. Känner mig inte sjuk men det brukar behövas att man varvar ned så kommer förkylningen.

Idag har Abby Mari kastrerats. Hon har ätit själv och ska få stödmatning. Jag hämtade ut smärtstillande för henne. Kaninhonor får ofta cancer i livmodern redan vid tre åra ålder, så en kastrering är smärtsam men viktig.

När vi kommer hem sitter Jobi under ett bord och tänker inte hälsa på oss. Men när han ser att älskade Abby är med då kommer han. De hälsar på varandra och ligger sedan tätt bredvid varandra.

Team Fakta