En trevlig lördag

Vet inte varför men om jag vaknar av mig själv så är klockan oftast 7.00 trots att jag var uppe sent igår/morse för att programmera.
Marsvinstöserna är vana vid tidig frukost och börjar knorra även om det är lördag. Jag fixade frukost till dem så att Ulla kunde sova vidare.

Efter frukost kom vi iväg på en löprunda där vi sprang från Sjöberg till Mörby centrum, Haga, rundade Brunnsviken och slutade vid Universitetets T-banestation. Det blev 15,9 Km på 2.06.37 tim. Det fick räcka för idag. Ulla har på grund av jobbet inte sprungit så mycket senaste tiden. Jag kände av vänster vrist innan passet men det kändes inte något under löpningen.

Bara hem och byta om för att åka in till Odenplan och se Kalle Moreaus – En dalmas i Stockholm på Intiman.
Det var en riktigt bra show. Kalle och orkestern spelar bra de är toppenmusiker. Musik är trevligt men Kalle och orkestern är också underhållare. Det blir många skratt och några specialnummer som kommer att fastna i minnet. Kalle byter instrument till varenda nummer och jag räknade till fyra olika gitarrer och hans fiol förstås. Kalle visar att han är i yppersta eliten med tekniskt avancerade stycken. När han sedan spelar Schindlers list, då är det magiskt.

Nu på eftermiddagen har vi bara softat. Jag har tittat på filmen WALL-E och Ulla har tittat på Morden i Midsomer och löst korsordet medan småtjejerna lekt på och runt hennes fötter.