Sista kvällen med gamla gänget

Ingen löpning idag. Känner av vänster vrist. Jobbade istället effektivt och kunde stänga det sista backend-ärendet i sprinten – redan efter en vecka in på tvåveckorsplaneringen. Fick börja med nästa periods jobb.

Det svåra på jobbet är inte längre tekniken, det svåra är att förstå och definiera gränserna för uppgifterna så man gör rätt åtgärder och gör lagom mycket.

Idag var det sista arbetsdagen för en i teamet. Per slutar idag och lämnar över stafettpinnen till Roman. Efter Corporate monthly och Tech monthly gick teamet ut och åt på Texas Longhorn som ligger på St Paulsgatan. Jag testade en Halomiburgare, den var smaskig. Vet inte hur jag fick i mig tre sejdlar cola men det blir så när vi sitter och pratar.
På måndag kommer teamet att fungera annorlunda. Vi ska se till att stödja där det behövs och försöka att hålla uppe vår goda kvalité och snabba produktion.

Det blev inte speciellt sent. När jag kom hem hade Ulla fixat fruktsallad och vi satt i köket och pratade. De var mysigt. Istället för att sova som jag borde göra började jag programmera och testade att spela upp ljud via Javascript.

Team Fakta