Löpning

Det var skönt med sovmorgon idag. Ulla behövde inte börja jobba förrän kl 7 så vi fick en timma extra sömn. Det gjorde stor skillnad och jag kände för att springa idag.

Det gick bra att springa och jag tog extrarundan längs Karlsbergs slott och längs Karlbergskanalen. Här hände något kul, jag fick en följeslagare som tänkte springa om mig. Jag ökade farten från blygsamma 5.30 min/km till 4.10 min/km fram till Stadshuset. Där var vi åter på samma ställe och han fortsatte mot Norr mälarstrand.

Jag tänkte ta vägen via Riddarholmen men det var kul att springa fort så jag följde efter och vi sprang i 4.20 min/km längs hela Norr mälarstrand. Vid Rålis vände han tvärt och sprang tillbaka. Jag vill tacka för draghjälpen. Jag fortsätte under och uppför Västerbron, ned längs vattnet och upp till Zinken. 15,8 Km på 1.22.30 tim.

Idag har det inte gått lika bra på jobbet. Jag har fått jobb gjort men det har varit struligt och krävt mycket kraft. Det har kommit in sidojobb som inte varit varken inplanerade eller definierade. Vi hade inte antagit dem i det skicket om de dykt upp på ett planeringsmöte. Jag har även kunnat hjälpa mitt team och det är jag stolt över.

Marsvinstöserna har som vanligt fått springa av sig i köket tills de känner för att krypa ihop och vila. Dom kryller runt Ulla som sitter på golvet i köket och tittar på TV. På torsdagar har vi inte engelskaträning för då är det lyxfällan på TV.

Team Fakta