Träningsbekymmer.

Det har varit mycket att göra på jobbet den här veckan så det har blivit lite si och så med träningen. Men i dag skulle vi till gymmet i alla fall. Mitt knä har varit lite bråkigt så jag visste inte hur det skulle gå att springa, men jag måste ju pröva någon gång. Peter har fått känningar i baklåret och varit och fått massage.

Jag tänkte ta det lite försiktigt och inte ha någon lutning alls på banan, det var nog det som gjorde att knät blev lite sur på mig. Men det flöt på bra, ingen känning alls och jag kunde köra hela timmen som jag hade tänkt.

Peter däremot fick lite problem. Inte med benen utan med att han började må illa. Han blev grå i ansiktet och fick avbryta sin träning. Han gick och duschade och väntade på mig. Nu har det nog sina både rutiga och randiga orsaker till att det sket sig. Dels är det bara en vecka sedan han sprang Stadionmaran, dels har han dragit in på maten för att gå ner i vikt. Så det blev till att gå hem och ta en siesta, äta lunch och ladda batterierna. Vi hoppas på att det ska gå bättre i morgon då vi ska till gymmet igen.

Nästa vecka kommer att bli en tuff vecka för mig. Vi har jobb upp över öronen på jobbet. Så jag kommer att börja jobba klockan sex och när jag slutar vete tusan. Så det lär inte bli mycket till träning den kommande veckan heller. Det blir mest jobba, äta och sova som gäller.

Team Fakta