En effektiv dag

Ulla började jobba kl 6 och då kan likaväl jag börja jobba. Jag var missnöjd med gårdagens arbetsdag. Det var för mycket trams med chat och epost så jag helt enkelt stängde av dem idag och följde en dagordning. Så fort jag körde fast på någon uppgift försökte jag inte forcera fram en lösning utan istället la jag det åt sidan och började på nästa sak.

När jag fick tillfälle att fråga någon så hade jag en hel del att fråga om och fick följaktligen många svar. Framåt eftermiddagen hade jag fått godkänt från testaren på tre uppgifter och fixat två mindre sidojobb som inte var inplanerade.

Ulla jobbade från 6 till 18. Hon var ordentligt trött när hon kom hem så vi har inte tränat någon engelska idag. Jag kan i alla fall hjälpa till med att ha maten på bordet. Panerad abborre och potatismos med skagensås. Det är milsvidd skillnad nu mot mitt första kaosartade försök att göra den rätten.

Vi har båda haft lite betongkeps idag. Jag har suttit och jobbat idag och fick helt enkelt ta att benen inte fungerade så bra sedan.

 

Team Fakta