Ogräs och skönsång.

Nu står jag som en åsna mellan två hötappar. Jag borde springa i morgon och jag behöver verkligen fixa i trädgården. Dom här varma dagarna har fått det att växa så det knakar, både i rabatterna och utanför. Ogräset i grusgångarna har bara väntat på att få sätta full fart, så nu är det massor att ta bort. Jag tycker att den finaste tiden är nu fram till midsommar. Syrenerna har stora koppar och häggen blommar, härligt.

Jag satt i dag och rensade och lyssnade på koltrasten, han underhöll mig med den ena serenaden för och den andra efter, vilken skönsång ur en så liten hals. Det blir nog så att trädgården vinner i morgon, det lutar åt det i alla fall.

Peter fyller år i dag. Han fick önska sig vad han ville ha till middag. Jag blev inte snopen när det skulle vara något med pasta. Det fick bli makaronipudding, han åt med god aptit.

Team Fakta