Morgonjogg

Vi steg upp kl 5 idag för Ulla skulle börja tidigare.
Jag programmerade en stund och sprang sedan iväg mot jobbet. Först till Mörby centrum, Naturhistoriska, bakvägen till Stadion, Valhallavägen, Strandvägen, Slussen, Hilton och backen upp till Söders höjder och vidare till Rosenlundsgatan.

Det gick väldigt lätt att springa. Hade ingen ström i MP3an men saknade den inte. 20,0 Km på 1.55.44 tim.

Vi hade planeringsmöte för den kommande sprinten och jag började sedan jobba på ett loggningsproblem. Vad jag än gjorde så blev det inte bra. Det är en sådan dag. Tur att de kommer sällan.

Ulla sprang runt Råstasjön och Lötsjön idag. 7,3 Km 54.16 min. Det kändes bra.

Vi har tränat engelska nu på kvällen. Ulla är frustrerad att hon inte sätter uttalen rätt. Jag ser framsteg men det gör inte Ulla. Det är ingen bra tid att studera på efter en lång arbetsdag och löpning, men det är vad vi har. Jag tänker inte låta Ulla ge upp.

Vi tog en paus och tittade på Ahmed the dead terrorist på Youtube. Jag pausade och Ulla fick förklara på svenska vad dom sa.

Team Fakta