Måndagslöpning

Då var det ny vecka och nya möjligheter. Jag packade barnvagnen full med ombyteskläder, dator, matlåda mm och rullade till jobbet.
Det var en hel vilodag igår och jag hade mycket krafter till att springa 9,5 Km på 56.24 min.
Troligen gick det bra för jag åt frukost innan, det brukar jag inte göra. Och så testade jag det nya Bluetooth headsetet och hade musik i öronen.

Jobbade idag med att lösa en del detaljer. En del av projektet är i testfas och det är då man får tillbaka uppgifter på funktioner som borde funnits beskrivna redan från start. Det är alltid svårt att få till en 100% perfekt planering från start men vi reviderar hela tiden våra arbetsmetoder. Det var skönt att kunna stryka en del saker på listan.

På lunchen pratade vi om Midnattsloppet. Flera personer på jobbet har sprungit. På fruktpausen på eftermiddagen pratade vi löpning och löpteknik. En kille har börjat springa och han tycker det är tungt och går dåligt. Jag funderar på om jag ska bjuda in alla på jobbet att hänga med på ett lunchpass där vi kör koordination och balans, löpskolning och tänjövningar. Det är både kul och viktigt för att få en lättare, säkrare och smidigare löpstil.

På eftermiddagen var jag trött. Högerfoten krånglade, en sena ömmade i foten, men jag bytte om och joggade iväg. Fick springa försiktigt med foten tills den kändes bra. Kunde prata med Ulla medan jag sprang. Det nya bluetooth headsetet är toppen och har bra musikljud. Jag kunde hålla ett bra tempo men känner att jag behöver tänja ut benen. Ödslar kraft på att benen stretar emot. Kunde springa hem 9,5 Km på 46.46 min. Inkluderat i tiden är 20 sek + 40 sek rödlysen.

Ulla sprang en Banjobyrunda idag. 4,2Km på 28.27 min. Hon tog det lugnt för att bara få ett trevligt pass.
Tack Jan för bilden från Midnattsloppet. Där Kristina utmanar sambatjejerna i rumpvickning.
Nu måste jag ta hand om mina stela ben medan vi tittar på Idol.

Team Fakta