Ännu en effektiv dag

Nästan samma procedur som igår. Vi var tidigt på våra jobb och jag kunde börja jobba kl 6.30.

Fick saker gjorda idag och har en klar bild över morgondagen. Fjortondagarsplaneringen vi startade i måndags börjar redan sina på uppgifter. Jag gillar mitt jobb. Vi jobbade båda över idag.

Vi har tränat engelska idag. Nu märker även Ulla att det är bättre flyt i läsandet och att hon översätter snabbare. De ord vi båda behövde kolla upp minns hon bättre än mig. Vi har kommit till sidan 37 i boken och lärt oss fyra av de 92 tipsen hur man blir framgångsrik. Det är kul att se Ulla utvecklas.

Marsvinen har sprungit i köket som vanligt. De älskar att springa i grenhögen och i kartongerna. De fick en pappkasse att leka med, den var jättespännade. Nu har även lilla Eva blivit en stor tös. Hon var sist av de fyra att klara hoppet upp på hustaket i buren. De har allihopa blivit mer självsäkra på både sig själva, oss och omgivningen. Idag skulle tre av dem sitta på min fot medan de gnagde på sallad.

Jag har jobbat lite på mitt evighetsprojekt idag och lyckats tänka bort onödiga funktioner. Det är toppen att ha obegränsat med tid att kunna omvärdera idéer och sedan använda den lilla tiden som finns till programmering för att förverkliga de genomtänkta idéerna. Jag måste inte bli färdig, det är bara kul med hela utvecklingsprocessen.

Team Fakta