Nytt pass.

Nu mer kan man ju bara få nytt pass om man har bokat tid på nätet, inga dropp in tider. Så jag hade bokat till i dag. Jag skulle gå här i Sollentuna på Tingvägen. Jag hade en aning om var det skulle ligga för jag var på arbetshälsokoll där i våras. Nu tänkte jag gå dit för att slå två flugor i en smäll. Givetvis var jag där alldeles för tidigt, men hellre det än att komma försent. Det är det värsta jag vet. Alla kan komma försent om det händer något oförutsett men att alltid komma sent är nonchalant.

Jag skulle ha både pass och ID-kort. Det tog inte många minuter , det flöt väldigt smidigt men att skriva mitt namn med en paketerad högerhand blev lite knepigt.

Det blåste svinkallt efter Edsviken, vinden fick fart det sved i ansiktet. Jag har kapuschong på kappan med den täcker inte pannan så det blev till att köpa en mössa. I Sollentuna centrum gick jag in på en SubWay restaurang och åt lunch. Fram och tillbaka blev det 11 km och tog 1.45 tim.

Team Fakta