Nästan samma

Vi tränade engelska igår kväll tills uttalen närmast liknade gäspningar. Det går bra och det är kul.
Det kan bli lite dråpligt om man tar miste på orden. Captivate an audience (Fånga en publik (Fånga dess intresse)), Capitate an audience (Halshugga en publik).

Ulla sprang på gymmet igår, en timma, 8,3 Km. Det behövs mer distans inför nästa marathon.

Idag sprang jag 16,5 Km på 1.32.25 tim. Efter två dagar med samma bana kändes det som att jag missar målet. Jag ska inte bli snabbare på en given distans, jag ska träna för att kunna springa längre.
Därför kändes det både naturligt och tvunget att åtminstone symboliskt utöka sträckan idag. I Vasastan svängde jag av ned mot Karlsbergs slott och tog vägen längs kanalen mot Stadshuset.

Igår jobbade jag med att få in produktbilder från Adobe Scene7 på en kundsite. Det låter mer avancerat än vad det är. Man sätter ihop en adress utav produktens artikelnummer + eventuella andra värden som gör bilden unik. Sedan stoppar man in adressen i en vanlig bild-tagg och vips så har man en bild som hämtas från Adobe Scene7. Ja i stort sett går det till så 🙂
Idag ska jag nog fortsätta och få in Adobes zoom-funktion och sedan får frontendarna ta över och snygga till allting så det blir presentabelt.

Idag är det onsdag. Det betyder att vi ska spela poker. Det kallas för Scrum poker och det finns även en speciell kortlek som vi använder. Det hela går ut på att vi gemensamt och samtidigt gissar hur svårt ett jobb är och så sätter vi en svårighetssiffra på det jobbet. Ju svårare jobb ju högre siffra och antagligen behövs då mer tid än ett enklare jobb.

Team Fakta