Vårkänningar.

Snart är det dax att flytta ut till kollo. Men i år har vi ju fyra småttingar som ska med ut. Dom behöver lika mycket utrymme där som här hemma. Så i dag har vi börjar göra i ordning deras sommarställe. Vi har köpt en lika stor bur som den dom har, den är 150 cm lång. Bara det att den ser väldigt mycket större ut i det lilla rummet. Mitt databord har fått stryka på foten och TV-skåpet likaså. Fast ingen ont som inte har något gott med sig, jag har fått en ny dator, en bärbar. Jag litar på Peters expertutlåtande att den är bra. Döpt till Josefina, det var den namnsdagen då jag hämtade hem den från affären.

Jag har fortsatt att söka jobb. Det har inte blivit något napp ännu men skam den som ger sig. Eftersom jag inte har några bestämda idéer om vad det måste vara för något sorts jobb så söker jag över hela linjen. Jag sneglar även på deltid, det skulle göra det möjligt att träna lite mer och det skulle inte vara fy skam. Den som lever får se hur det blir.

Team Fakta