Fjärde förkylningsdagen

God morgon. Klockan är 5.30 och jag har nu ganska fria luftvägar efter en halvtimmas vankande och hostande. Det är fredag. Innan halsonten var det bara feber, och sådan kan gå bort på en dag eller två så jag hoppades på att kunna jobba torsdag och fredag, och kanske promenera på lördag. Nu hoppas jag istället på att kunna jobba på måndag och promenera nästa helg.

I onsdags studerade jag lite. Har gjort ett par exempel som använder Magento API via XML-RPC och SOAP. Hoppas kunna lägga ut de exemplen och utvecklande text på min andra hemsida. Om jag nu kan mobilisera mig bort från att stirra med tom blick in i väggen.

Jag är så glad att Ulla är frisk. Det är inte läge att bli sjuk nu så nära Connemara.

Förkylningen är visserligen jobbig men långt ifrån så eländig som förkylningen 2013. Däremot är den här förkylningen nog den äckligaste. Det kommer gul gegga från båda ögonen. Jag sköljer med ljummet vatten för att kunna se ordentligt.

Team Fakta