Målet uppnått

Kollo Invägning på 73,9 Kg imorse. Nu är jag i målområdet 72-74 Kg.
Ulla som kommer ihåg hur jag såg ut för 20 år sedan är lite orolig och har börjat skjuta till mig mat i förhoppningen att jag ska äta utan att tänka.

Vi har öppnat upp kolonistugan. Fått ut de övervintrande blommorna från huset och bäddat rent. Luftat ut och fått upp lite värme i huset.

Igår var det sprintfredag på jobbet. Jag har berättat om sprintfredag förut och vet att en del hickar till och tror vi har spritfredag, men så är inte fallet. Kanske en öl på sin höjd.
Vår tvåveckorsplanering kallas för en sprint och det var sists dagen på sprinten. Vi hade först mingel med tårta för att fira de som fyllt år den gångna månaden.
Sedan var det företagsinformation. Företaget mår toppen. Sedan var det demo från alla leveransgrupper. Jag demade tre saker. Först två avancerade saker och sedan med mycket entusiasm berättade jag om mitt första BASH script och att alla skulle få se det.
Jag lyckades få mycket fnissande över min entusiasm över något så enkelt. 🙂

Buster
Imorgon är det träning. Vi ska springa runt Edsviken. Men inte på vägarna. Vi tar den tuffa leriga backiga slingrande stigen nära sjön.
Klarar Ulla det då kommer hon att samla många mentala poäng inför Lidingö Ultra som är om två veckor.
Och hon lär behöva detta, för nästa helg ska jag fundera ut något ännu tuffare som förberedande inför Lidingö.
Jag kommer att springa med Ulla på Lidingö. Hålla reda på tempon och reptider. Vara entusiastisk och dra fram allt positivt som bara går att hitta i underbara Lidingö. Vi ska greja Lidingö tillsammans.

Team Fakta