Torsdag semester

Idag har jag semester. Programmerade på mitt system men programmerade också på mitt program för att läsa in träningspass in i databasen. På förmiddagen var vi ute och sprang vår Edsbergsrunda. Det gick bra men Ulla var ansträngd. Vi hade varken mobiler eller vatten med oss. Ulla lider i värmen.

– Jag är varm, vad dumt att jag inte tog med vatten!
– Vi kan gå istället.
– Det brinner, det kommer rök!
– Nä, så varm är du väl inte?

Vid Edsbergs slott ser vi ut över Edsviken och ser att det brinner i skogen vid vattnet. En stor rökkvast. Folk ringer, ett plan cirklar och människor drar sig till platsen. Vi fortsätter hemåt. Fötterna har fungerat bra sedan jag var hos naprapaten. Maran gick bra och jag har inte ens haft en känning i någon av fötterna. Imorgon ska jag dit igen.

På eftermiddagen blev vi sugna på Sushi. Vi tog bussen till Sollentuna centrum och åt Sushi där. Sedan strosade vi runt och tittade i alla affärer. På ”The Flying Tiger” fick jag tag i träningsutrustning. Fjädrar att träna handstyrka med. På Clas Olsson fick jag tag i hjul för ett kommande projekt hemma. Ulla fick tag i ännu mera duschtvål, schampo, balsam. Hon gillar att ha ett fullt bibliotek så hon kan välja rätt schampo för dagen.

Vi tittade på J.A.G på kvällen och åt jordgubbar med mjölk. Kaninerna har börjat förlåta oss för att vi bröt deras rutiner och lät en främmande kanin vara i köket. De ligger nu där de brukar och Abby-Marie sover så gott medan vi tittar på TV.

Team Fakta